Chraňte své soukromí s IBM

S vývojem informační $technologie roste i nutnost bránit se před útoky zvenčí. Máte firmu a chcete mít jistotu maximálního zabezpečení a ochrany soukromí? Využijte některé ze služeb IBM.

IT služby a ochrana soukromí
IT služby se samozřejmě orientují i na ochranu soukromí a větší bezpečnost. S jejich využitím zlepšíte ochranu svého majetku, ale také zkvalitníte shodu s různými bezpečnostními regulacemi a opatřeními. Díky IT službě z této oblasti lépe porozumíte bezpečnostním rizikům. Je dobré o této problematice něco vědět, abyste dokázali efektivně chránit svůj majetek. Budete moci více důvěřovat elektronickým obchodním transakcím a nebudete se obávat, že vám uniknou některá důležitá data. Nutné je však vybrat si i optimální IT službu.

IBM a ochrana soukromí
IBM se soustředí na to, aby vám pomohla uchránit vaše soukromí, resp. soukromí vaší firmy. Přináší vám zejména následující IT služby:
  • IBM Security Governance: Tato služba zajišťuje dohled nad bezpečností. Identifikuje a řídí bezpečností rizika a navrhuje a spravuje program bezpečnosti. Služby jsou v souladu s regulačními opatřeními.
  • IBM Privacy Services: Služba se zaměřuje na ochranu soukromí.
  • IBM Infrastructure Threat Mitigation Services: Služba zabezpečuje omezení rizikových faktorů infrastruktury.
  • IBM Transaction and Data Integrity Services: Představuje integritu transakcí a dat. Zabezpečuje obchodní transakce a navrhuje a implementuje IT infrastruktury.
  • IBM Security governance: Tato služba bude dohlížet na bezpečnost IT.
  • IBM Physical Security Services: Jde o fyzickou bezpečnost, která spočívá v inteligentním kamerovém systému.
Nedovolte nikomu, aby se dostal k vašim informacím. Sami jistě víte, že zneužití některých informací by mohlo mít dalekosáhlé důsledky.