IBM serverové služby: Získejte i vy kontrolu nad IT infrastrukturou

Serverové služby jsou velmi rozmanité. Pokud chceme mít kontrolu nad infrastrukturou ICT, neměli byste je podceňovat. Jaké serverové služby můžete potřebovat?

O serverových službách
Čím dál více obchodních operací, ale i interních záležitostí je spravováno IT systémem. Je to důležité pro zjednodušení různých činností a větší efektivitu práce. Na druhou stranu je nutné si uvědomit, že s novými technologiemi je nutné rozšiřovat i kapacitu, což může vést k složité a nepřehledné IT infrastruktuře.
Jak zajistit zjednodušení IT a jeho správy a zároveň snížit náklady v této oblasti? Pomohou vám serverové služby, které se neustále vyvíjejí a zlepšují. Přispějte i vy k tomu, aby vaše firma dokázala co nejlépe využít technologických inovací.

IBM a serverové služby
Serverovými službami se zabývají mnohé firmy. Rozsáhlou nabídku serverových služeb vám nabízí i IBM. Služby vám pomohou optimalizovat výpočetní prostředí, a to zlepší i celkovou efektivitu vaší práce. A jakých konkrétních služeb můžete využít?
  • Optimalizace a integrace serverů: Služba zajišťuje architekturu, návrh a plánování serverů, virtualizaci a optimalizaci serverů a konsolidaci serverů.
  • Řešení vysoké dostupnosti a obnovy po havárii: S touto službou budete mít jistotu, že se váš IT systémy v případě výpadku rychle obnoví.
  • Dálková správa serverů
  • Instalační a migrační služba